Greentel – Et grønt teleselskab

Fordele og RabatterGreentel - Et grønt teleselskab

Mange af os tænker på miljøet og hvilke konsekvenser vores valg kan have for naturen. Det er især når vi handler, at vi tænker at grønt er vejen frem – både for taljen, men i den grad også for miljøet. Men tænker du egentlig over miljøet når du vælger mobilselskab? Eller er det prisen der tæller mest? Men hvad nu, hvis man kunne få det hele?

Det grønne valg

Ja navnet siger det jo egentlig selv. Green, som jo oversat til dansk betyder grøn, fortæller at selskabet lige fra dets begyndelse har haft fokus på miljøet og drømmen om at lave et grønt teleselskab – GreenTel.

Men hvordan er et mobilselskab så grønt, tænker du måske? Hvilke tiltag har de taget for at få en mere bæredygtig profil og reducere klimaaftrykket? Ja det skal vi se nærmere på nu.

De grønne fordele

Der hvor Greentel udskiller sig mest fra andre mobilselskaber, er klart på deres engagement i miljøet og de grønne initiativer de har implementeret i deres abonnementer.

Opsamler havplast

Som kunde hos Greentel, er du med til at støtte kampen mod plast langs de danske strande, i havne og åer. Greentel samarbejder med super seje folk, som står bag projekterne Race for Oceans, STRANDET og GreenKayak.

I 2023 blev det til 5,8 tons plastik, som de tre projekter og Greentel fik fjernet fra den danske natur. En kæmpe bedrift, som du som kunde er med til at støtte op om. Du kan læse mere om indsamlingen af plast og de ildsjæle som står bag, på Greentels hjemmeside.

Bevaring af regnskov

Noget der fylder meget i den grønne debat, er det CO2 aftryk vi mennesker har sat på jorden, og hvad vi kan gøre for at mindske det. En ting vi ved, er at træet optager C02, og på den måde er med til at mindske aftrykket. Problemet er bare, at vi på jorden, i rigtig mange år har fældet flere træer end vi har plantet. Det skal der gøres noget ved.

I samarbejde med Randers Regnskovs Naturfond, har Greentel siden 2019 opkøb regnskov i Ecuador. Den opkøbte regnskov, får lov til at blive bevaret, til gode for både klimaet og det mangfoldige dyreliv. Indtil videre er der opkøbt 105 hektar regnskov, svarende til godt 210 fodboldbaner.

Genbrug af mobiler

Hos Greentel kan du købe lettere brugte mobiler, til en rigtig god pris. Alle refurbished mobiler er gennemgået, testet og klargjort til at få en ny ejer. Der er 2 års garanti på alle telefoner, og de kan både købes kontant og på afbetaling i 6, 12 eller 24 måneder.

Udover at man får en rigtig god mobil til billige penge, så er fordelen ved at genbruge selvfølgelig også at man belaster klimaet mindst muligt.

Bæredygtig drift: Greentel stræber efter at drive deres virksomhed på en så bæredygtig måde som muligt. Dette gøres ved brug af vedvarende energikilder og en reduktion af plastforbrug i deres emballage. Fx laver de deres fysiske SIM-kort ud af genbrugsplast, og tilbyder også E-SIM som selvfølgelig begrænser endnu mere plastforbrug.

Økonomiske fordele

Selvom Greentel har fokus på de gode miljøinitiativer, så har de også en række økonomiske fordele, som gør det attraktivt at blive kunde hos dem.

Konkurrencedygtige priser

Greentel har nogle virkelig favorable priser på deres mobilabonnementer. I abonnementerne er der inkluderet taletid, data og EU-data. Og så har de et abonnement til et hvert behov. Om du leder efter fri tale og fri data, eller måske et børneabonnement med 2 timers tale og 2 timers data, så kan det findes hos Greentel.

Ingen bindingsperiode

Vælger du at blive kunde hos Greentel, får du et fleksibelt abonnement uden binding. Det betyder at står du i en situation hvor de behov ændrer sig, kan du nemt opsige eller skifte til et andet Greentel abonnement, uden en lang opsigelsesperiode, der i sidste ende ville koste dig penge.

Gratis oprettelse

Ønsker du at bliver kunde hos Greentel, så er der selvfølgelig gratis oprettelse på dit abonnement.

Kundevenligt

Online kan man finde Greentels selvbetjening – Mit Greentel. Her er det muligt at tjekke sit forbrug, se sine regninger og tilkøbe ekstra ydelser, når det er nødvendigt. På den måde kan man nemt sørge for, at man ikke betaler for unødvendige ydelser eller data man reelt ikke bruger.

Har du brug for yderligere hjælp, så tilbyder Greentel også en personlig kundeservice. Kundeservicen er med base i Danmark, hvilket sikre hurtigt og effektiv hjælp på dansk.

Så hvem er Greentel for?

Greentel er selvfølgelig for dem som tænker lidt ekstra på vores allesammens dejlige natur – Men først og fremmest er det er selskab for dem som ønsker et godt solidt mobilabonnement, til en pris der spiller. Og når man kan få det, så gør det bestem ikke noget, at man i sammen omgang giver en hjælpende hånd til naturen og gør en forskel.

Relaterede Artikler

Spar penge med Oister+

De fleste danskere er nok helt med på, hvad der tales om, når man siger Oister. Selv små børn, vil med stor sandsynlighed kunne...

CBB Mix: Mix streaming som du vil

CBB Mobil er efterhånden et navn, som de fleste kender. Efter mange år på markedet og et utal af TV-reklamer, med de små gule...