Mobilabonnement med HBO Max

MobilabonnementerMobilabonnement med HBO Max

Nu om dage er der mange mobilselskaber der tilbyder ekstra fordele sammen med deres mobilabonnementer, som fx fri musik ellers diverse streaming tjenester. Og det er netop en streaming tjeneste vi skal tale om nu, nemlig det populære HBO Max.

HBO Max er navnet på HBO’s streamingtjeneste, den som før hed HBO Nordic. Selvom den ikke længere hedder Nordic, kan der dog stadig være forskel på indholdet af de film og serier man har adgang til, afhængigt af hvor man er bosat.

Netflix kører i virkeligheden med samme princip. Mange har måske hørt eller læst om at der er andre film tilgængelige på det amerikanske Netflix, altså det Netflix man har adgang til hvis man er bosat i USA. Men Netflix hedder bare Netflix om det så er i Danmark eller USA man ser det. De har altså ikke valgt at kalde det noget forskelligt. Og ligesom Netflix, har HBO nu valgt at køre med samme navn på deres streamingtjeneste, uanset om man er i Danmark eller USA – og dog, for mange steder kaldes den egentlig bare for Max.

Men uanset om du kalder det for HBO, HBO Max eller kun Max, så er der tale om en meget populær streamingtjeneste, som det nu er muligt at få med i sit mobilabonnement.

Mobilabonnementer med streaming

Sorter efter:
Populære
Billigste
Mest data
Mest tale

HBO Max – Hvad er det?

Men inden vi se nærmere på mobilabonnementer med HBO, så lad os først se lidt nærmere på HBO Max streamingtjenesten.

HBO, som står for Home Box Office, er en amerikansk betalingskanal som blev grundlagt i 1965. Det er en af USA’s mest sete betalingskanaler og de har gennem tiden produceret mange store tv-serier – også fra før tiden med streamingtjenester.

Tv-serierne The Sopranos, Sex and the City og OZ er alle produceret af HBO mange år før serierne ville få deres storhedstid med streamingtjenester. Efter 2012 hvor HBO laver deres streamingtjeneste har de lavet serier som Game of Thrones, Big Little Lies, The Wire og den populære miniserie Chernobyl.

Udover serier har HBO Max også et stor udvalg af film, dokumentarer og underholdning til de mindste. Men andre ord er det noget for en værd smag.

Mobilabonnement med HBO Max – Hvordan fungerer det?

Hvis du skal have adgang til HBO Max, skal du købe deres abonnement – medmindre altså, at det er en del af dit mobilabonnement. Og hvordan fungere det så?

Først og fremmest skal man selvfølgelig finde et mobilselskab som tilbyder et mobilabonnement med HBO. Det er der heldigvis flere der gør, og der kommer hele tiden nye tilbud til. Listen ovenfor viser hvilke selskaber der tilbyder mobilabonnementer med HBO Max. Og vi sørger selvfølgelig for at opdatere vores side, med de sidste nye abonnementer, sådan at det altid er nemt at få et overblik.

Telmore tilbyder forskellige mobilabonnementer med forskellige tjenester i deres Play serie. Her indeholder en del af dem HBO Max, og det er også muligt selv at sammensætte sit abonnement med de streamingtjeneste man ønsker.

Samme princip har CBB Mobil med deres CBB Mix. Her kan man tilvælge streamingtjenester til alle deres abonnementer, små som store. Det giver en enorm frihed i forhold til at vælge taletid og GB i forhold til ens faktiske behov.

Både Telmore Play og CBB Mix har nogle ret fantastiske tilbud, hvor man kan få adgang til både fri musik, lydbøger og forskellige TV-tjenester som HBO Max, Netflix, TV2 Play og Viaplay.

Prisen kommer selvfølgelig an på hvilken kombination af tjenester man vælger, men hvis det alligevel er tjenester man har eller gerne vil have, så er der altså en del penge at spare.

Relaterede Artikler

CBB Mix: Mix streaming som du vil

CBB Mobil er efterhånden et navn, som de fleste kender. Efter mange år på markedet og et utal af TV-reklamer, med de små gule...

Mobilabonnementer til børn

I den digitale tidsalder er det mere almindeligt end nogensinde før, at børn ejer mobiltelefoner. Mens det giver dem frihed og en måde at...

Mobilabonnement med streaming

I den moderne verden har vores smartphones udviklet sig til meget mere end blot kommunikationsværktøjer. De er blevet vores lommeunderholdningscentre, og mobilabonnementer har fulgt...