Flexii – Et fleksibelt mobilselskab

Flexii mobilselskab

Flexii er et relativt nyt mobilselskab på det danske marked. Det blev lanceret i efteråret 2022, og har siden da skabt opmærksomhed med deres fleksible og brugervenlige mobilabonnementer.

Da Flexii er ejet af Hi3G Denmark ApS, som også er dem der ejer både Oister og 3 Mobil, kan kunderne være sikker på at de har adgang til et stærkt netværk, sådan at de er sikret en god dækning i hele Danmark.

Mission og Vision

Men hvorfor så lave Flexii, når nu det er samme ejere som både Oister og 3 Mobil? Dette er gjort for at skabe et brand med deres egen klare mission og vision. Så hvad er det Flexii vil?

Kort og godt så er deres mission at gøre mobiltelefoni enkelt og tilgængeligt for alle. Uanset om man er ung eller gammel, rig eller fattig, har et stort forbrug eller et mindre forbrug. Deres vision er at leverer produkter og tjenester, uden skjulte gebyrer og komplicerede vilkår. Altså produkter og tjenester, der er lette at forstå og bruge, for forbrugerne.

Produkter og Tjenester

Hos Flexii er der høj fokus på fleksibiliteten, hvilket navnet jo også fortæller. Måden de er fleksible på, kommer til udtryk i deres udbud af mobilabonnementer.

Fleksible abonnementer

Flexii giver nemlig kunderne mulighed for at skræddersy deres helt egne abonnementer. Det er supernemt, da alle deres abonnementer er med fri tale og fri SMS. Dvs. at det er selve data behovet man kan skrue på. Her skal man tage stilling til om man vil have EU-data med i abonnementet og om man vil have 4G eller 5G.

Det er selvfølgelig også muligt at vælge mellem en af deres faste pakker, hvor datamængden er bestemt på forhånd.

Med andre ord, så er der helt sikkert et mobilabonnement til alles behov.

Ingen bindingsperiode

Selvom det i dag er gældende for mange mobilselskaber og deres abonnementer, så er det alligevel værd at nævne at der ingen bindingsperiode er hos Flexii. Det betyder selvfølgelig at man frit kan skifte mobilabonnement eller udbyder, uden at man har en lang opsigelse periode, som ender med at koste ekstra.

Enkel selvbetjening

Hos Flexii har man lavet en super brugervenlig platform online, hvor det er nemt og hurtigt at administrere sit abonnement. Man kan ændre på sine mobilpakker efter behov, man kan se sine regninger og følge sit forbrug. Har man brug for yderligere hjælp, er det også her man kan finde det.

Kundeservice

Flexii har nemlig en kundeservice for en hver smag. Er man mest til at ringe og tale med en medarbejder, så er det mulighed for det. Er man mere til at sende en mail, og have det hele på skrift, så er der selvfølgelig også mulighed for det. Vil man gerne have et hurtigt svar, men har ikke lige mulighed for at ringe, så kan man også vælge at benytte sig af deres chat funktion. Der er altså altid en mulighed for at få hjælp af en medarbejder, hvis den online selvbetjening ikke lige har det svar man leder efter.

Fri
tale
20 GB
data i DK
20 GB
data i EU
0 kr
i oprettelse
Bestil senest 15. juli
19 kr
i 2 mdr, herefter 59
Gå til tilbud
Ingen binding - 0 kr. i oprettelse
Fri
tale
Fri
data i DK
25 GB
data i EU
0 kr
i oprettelse
Bestil senest 15. juli
69 kr
i 2 mdr, herefter 169
Gå til tilbud
Ingen binding - 0 kr. i oprettelse
Fri
tale
50 GB
data i DK
20 GB
data i EU
0 kr
i oprettelse
Bestil senest 15. juli
29 kr
i 2 mdr, herefter 79
Gå til tilbud
Ingen binding - 0 kr. i oprettelse

Så er man på udkig efter et mobilabonnement med et stærkt netværk og lave priser, så er Flexii et rigtig godt bud.

De forskellige mobilpakker er nemme at gå til, og med deres fleksible pakker, er det nemt at skræddersy et abonnement til lige netop ens egne behov. Nemmere bliver det ikke.