Mobilabonnement med HBO Max

Mobilabonnement med HBO Nordic
Det er muligt at få HBO Max med dit mobilabonnement. Se listen herunder

Nu om dage er der mange mobilselskaber der tilbyder ekstra fordele sammen med deres mobilabonnementer, som fx fri musik ellers diverse streaming tjenester. Og det er netop en streaming tjeneste vi skal tale om nu, nemlig det populære HBO Max.

HBO Max er navnet på HBO’s streaming tjeneste til de nordiske lande – der ad navnet. Det betyder egentlig bare at der kan være forskel på indholdet af de film og serier man har adgang til, afhængigt af hvor man er bosat.

Netflix kører i virkeligheden med samme princip. Mange har måske hørt eller læst om at der er andre film tilgængelige på det amerikanske Netflix, altså det Netflix man har adgang til hvis man er bosat i USA. Men Netflix hedder bare Netflix om det så er i Danmark eller USA man ser det, de har ikke valgt at kalde det noget forskelligt. Men det har HBO altså og i Danmark er det HBO Max vi kan se. Og det er netop HBO Max man nu kan få med sit mobilabonnement.

Mobilabonnementer med streaming

Sorter efter:
Populære
Billigste
Mest data
Mest tale

HBO Max – Hvad er det?

Men inden vi se nærmere på mobilabonnementer med HBO, så lad os først se lidt nærmere på HBO Max streamingtjenesten.

HBO, som står for Home Box Office, er en amerikansk betalingskanal som blev grundlagt i 1965. Det er en af USA’s mest sete betalingskanaler og de har gennem tiden produceret mange store tv-serier – også fra før tiden med streamingtjenester.

Tv-serierne The Sopranos, Sex and the City og OZ er alle produceret af HBO mange år før serierne ville få deres storhedstid med streamingtjenester. Efter 2012 hvor HBO laver deres streamingtjeneste har de lavet serier som Game of Thrones, Big Little Lies, The Wire og den populære miniserie Chernobyl.

Udover serier har HBO Max også et stor udvalg af film, dokumentarer og underholdning til de mindste. Men andre ord er det noget for en værd smag.

Mobilabonnement med HBO Max – Hvordan fungerer det?

Hvis du skal have adgang til HBO Max, må du slipper 99 kr. om måneden – medmindre altså, at det er en del af dit mobilabonnement. Og hvordan fungere det så?

Først og fremmest skal man selvfølgelig finde et mobilselskab som tilbyder et mobilabonnement med HBO. I skrivende stund er det kun Telmore og Telia der tilbyder HBO, men vi sørger selvfølgelig for at opdatere vores side, med de sidste nye abonnementer, sådan at det altid er nemt at få et overblik.

Telmore tilbyder forskellige mobilabonnementer med forskellige tjenester i deres Play serie. Ud af de 4 Telmore Play abonnementer de har, indeholder 4 af dem HBO.

Alle pakkerne har fri tale om mellem 30 og 50 GB, så der er noget at streame løs for hvis man er på farten. HBO kan selvfølgelig streames fra alle ens devices og man kan være op til 2 brugere på samtidig.

Telmore Play har nogle ret fantastiske tilbud, hvor man kan få adgang til både fri musik, lydbøger og forskellige TV-tjenester som HBO Max, Netflix, TV2 Play og Viaplay.

Prisen kommer selvfølgelig an på hvilken kombination af tjenester man vælger, men hvis det alligevel er tjenester man har eller gerne vil have, så er der altså en del penge at spare.

Hos Telia kan man tilkøbe HBO til sit abonnement til 79 kr. om måneden, altså 20 kr. billigere end det normalt koster, men hvis man kigger på hvad deres abonnementer koster i forvejen, er Telmore Play en langt bedre deal – både hvad angår pris og de tjenester man får med.