Lydbøger for enhver smag

Få ubegrænset adgang til over 150.000 e- og lydbøger.
Prøv Mofibo gratis i 14 dage. Herefter kun 129 kr./md.
Opsig når som helst.

Hvad er Mofibo?

Mofibo er en digital abonnementsservice, som streamer lydbøger til din mobiltelefon. Du downloader en app til din mobil og opretter et abonnement, hvorefter du har fri adgang til mere end 150.000 lydbøger. Mofibo minder om Spotify, da du betaler for et abonnement og kan lytte så meget du vil. Du kan endda lytte til bøger offline, så du kan tage Mofibo med dig, f.eks. når du rejser.

Mofibo har aftaler med mange danske forlag og kan derfor tilbyde helt nye lydbøger, så snart de lander i handlen. Desuden har de har både danske og engelske bøger.

PrøvGratis

Mofibo er så sikre på, du vil elske deres service, at de tilbyder 14 dages prøveperiode helt uden binding. Så kan du i ro og mag finde ud af, om lydbøger er noget for dig.

Har du allerede besluttet dig?

Få ubegrænset adgang til over 150.000 e- og lydbøger. Prøv Mofibo gratis i 14 dage. Herefter kun 129 kr./md.
Opsig når som helst.

Det får du med Mofibo

  • Ubegrænset adgang til over 150.000 e- og lydbøger
  • Adgang til de nyeste udgivelser
  • Lydbøger i 18 forskellige kategorier, så der er noget for enhver smag
  • Mulighed for at downloade og lytte offline
  • Lydbøger på både dansk og eng

Er Mofibo noget for mig?

Holder du af en god bog, men har svært ved at finde tiden til at læse i en travl hverdag? Hvis du kan svare ja til det, så er der gode chancer for du vil elske Mofibo. Lydbøger er populært som aldrig før og det er der en helt naturlig årsag til. Med Mofibo kan du nu lytte til dine yndlingsforfattere, imens du f.eks. træner, kører bil eller laver mad. Du får altså dobbelt så meget ud af din tid, kan koble fra og blive oplyst på samme tid.

Så hvorfor ikke prøve Mofibo gratis i 14 dage og se om du også bliver en af de mange danskere der er vilde med lydbøger?