Spar penge med Oister+

Fordele og RabatterSpar penge med Oister+

De fleste danskere er nok helt med på, hvad der tales om, når man siger Oister. Selv små børn, vil med stor sandsynlighed kunne sige at Oister er et mobilselskab.

Siden Oister blev lanceret i 2008 som en del af Hi3G, bedre kendt som 3, har selskabet været at se alle steder. Især deres finurlige og sjove Tv-reklamer kender mange.

De blev hurtigt kendt for at tilbyde nogle af de mest konkurrencedygtige priser på markedet og for at være pioner inden for enkel og fleksibel mobiltelefoni. Med andre ord gjorde de mobilabonnementer gennemsigtige og til at forstå for den almindelige dansker.

Med fokus på at levere kvalitetsservice og mobilabonnementer til lave priser, har Oister siden sin start, tiltrukket en bred kundebase og blevet en af de største spillere i den danske telebranche. Deres evige nytænkende tilgang til branchen, har gjort Oister til et foretrukket valg for mange danskere. Og de er bestemt ikke færdige med at tænke nye ting ind i deres abonnementer, som kommer deres kunder til gode.


Oister Kundeklub

Som nævnt ovenfor, har Oisters force altid været at nytænke deres tilgang til branchen og tilbyde kunderne ”det ekstra”, som de ikke havde regent med. Det betød at Oister for nogle år siden, lavede deres Oister Kundeklub (Oister+). Den kan alle deres kunder blive medlem af, uden det koster ekstra. Der er altså tale om et eksklusivt tilbud til alle Oisters kunder, som man som kunde, helt gratis kan få adgang til.

Mange er måske ikke klar over denne mulighed, også selvom de måske allerede er kunde hos Oister, men som medlem af kundeklubben får man adgang til en lang række fordele, der strækker sig fra rabatter på produkter og tjenester til unikke oplevelser og tilbud.

Fordele ved at være medlem af Oister+

Rabatportalen

Med Oister+ får du adgang til Rabatportalen, som Oister kalder den. Her kan du få rabatter på alt fra mode, indretning og maling til frisør, restauranter og oplevelser. Rabatsiden er super nem at navigere på. Man kan både søge på fysiske butikker og restauranter, så det er tæt på hvor man bor, eller man kan vælge at det skal være en webshop.

Og der er bestemt en del at spare, ved at benytte sig at rabatkoderen på denne side! Og der er helt sikkert noget for en hver smag. Selv store etableret shops som Zalando og Adidas er at finde på siden.

Eventportalen

Eventportalen er på mange måde ligesom rabatportalen, bare der her kun er tale om kulturelle oplevelser. Så leder man efter en god biograf deal, vil man gerne en tur i teatret eller ud at høre noget god musik, ja så er det her man skal kigge efter de gode tilbud. Denne side omfatter også comedyshows, forlystelsesparker og festivaler, så der er nok at opleve her.

Streamingportalen

Overvejer du nogle nye streamingtjenester, men kan ikke helt finde ud af, om du vil få dem brugt og om de er pengene værd? Så er streamingportalen det du leder efter. Her kan du gratis få lov at teste en række streamingtjenester, i en vis periode. På den måde kan du i ro og mag finde ud af, om det er noget for dig.

Tilbud på mobiltelefoner og tilbehør

Som Oister+ medlem vil du løbende få besked om ekstraordinære tilbud og rabatter på både mobiltelefoner, tablets og andet tilbehør. Så hvis man ved, at man snart skal have en ny telefon eller andet, så kan det bestemt være en fordel at blive medlem af Oister+.

Særlige kampagner og konkurrencer

Der er løbende forskellige kampagner og konkurrencer, man kan deltage i. Fx bliver der hver måned udloddet månedens præmie, som alle Oister+ kunder automatisk er med i lodtrækningen af. Det er ofte ret fine gaver der er i spil. I denne måned (maj 2024) er præmien et rejsegavekort til Spies til en værdi på 4.000 kr. Så her kan man være heldig at få lidt ekstra, ved siden af sit mobilabonnement.

Hvordan bliver man medlem?

Det er super nemt at bliver medlem af Oister+. Når man vælger at tegne et abonnement hos Oister, vil man automatisk få tilbuddet om at tilmelde sig kundeklubben. Ønsker man ikke at tilmelde sig med det samme, så kan man altid gøre det efterfølgende, uden det koster noget.

Når man tegner et abonnement, får man adgang til MitOister, hvor man kan følge sit forbrug og se sine regninger. Det er også på denne side man kan tilmelde sig Oister+, og her man tilgår de forskellige rabatportaler, når man er blevet medlem.

Med Oister+ får man som kunde altså endnu mere værdi, end blot et mobilabonnement og god service. Og det bedste er, at der hele tiden kommer nye butikker og oplevelser til med gode deals. Så hvis I bliver medlem, så husk løbende at holde øje med de forskellige rabatportaler.

Relaterede Artikler

Greentel – Et grønt teleselskab

Mange af os tænker på miljøet og hvilke konsekvenser vores valg kan have for naturen. Det er især når vi handler, at vi tænker...

CBB Mix: Mix streaming som du vil

CBB Mobil er efterhånden et navn, som de fleste kender. Efter mange år på markedet og et utal af TV-reklamer, med de små gule...