Sammenlign bredbånd

  • Opdateret dagligt med de billigste priser på bredbånd og mobilt bredbånd.
  • Brug filteret og find det abonnement, der passer til dit behov
Sorter efter:
Populære
Billigste
Mest data
Hurtigste

Sammenlign priser på bredbånd

Formålet med denne side er at gøre det nemt for dig som forbruger at finde et nyt internetabonnement, der passer til dine behov og til den bedste pris. Ganske enkelt. Vi ved at alle behov er forskellige og derfor kan du nemt finde netop dit bredbåndsabonnement ved at bruge filteret her på siden. Vi gennemgår dagligt de største udbydere af bredbånd for at finde de bedste tilbud og skarpeste priser til dig.

Typer af bredbånd – Hvad skal jeg vælge?

Groft sagt findes der 4 forskellige slags bredbånd. De forskellige typer, og hvad du bør vælge, vil vi komme ind på herunder.

Bredbånd via telefonstik

Den første og dermed også ældste form for bredbånd vi har i Danmark. Som navnet antyder leveres denne form for internet via telefonstikket og det betyder, at alle med et telefonstik vil kunne få denne form for bredbånd. Hastigheden kan variere meget og ligger generelt i den lavere ende med en max hastighed på 100 mbit. (Det hører dog til sjældenhederne).

Såfremt du ikke har andre muligheder, kan du dog sagtens stadig få glæde af internet via telefonstikket og hastigheden bør kunne trække hele familiens behov uden de store kvaler.

Bredbånd via kabel-tv

Med internet via kabel-tv (også kaldet COAX) vil du modtage internetsignalet gennem samme stik som dit kabel-tv signal. Her kan du opnå hastigheder helt op til 1000 mbit og i fremtiden endnu hurtigere. Hvis din adresse understøtter dette, er internet via kabel-tv vores klare anbefaling over telefonstikket.

Bredbånd via fiber

Fiber vinder mere og mere frem i Danmark og hurra for det! For med fiber får du virkelig smæk for skillingen, hvis du er vild med hurtigt Internet til rimelige priser. Mange udbydere af fiberinternet tilbyder hastigheder i omegnen af 1000 mbit til ca. 300 kroner om måneden. Hvis det ikke er nok, kan du ved nogle selskaber også få helt op til 2500 mbit.

Kan jeg få fiber?
Om du kan få fiber, afhænger af om det er tilsluttet din husstand endnu. Hvis det er, er du nok ikke i tvivl, da det først kræver vejene skal graves op for at lægge kablerne og efterfølgende skal der trækkes en forbindelse fra det store kabel og ind til din husstand. Er du stadig i tvivl, kan du hos udbyderne indtaste din adresse og få svar den vej igennem.

Mobilt bredbånd

Trådløst internet er blevet en favorit blandt danskerne af flere årsager. Først og fremmest er det utrolig nemt at sætte op og du kan være på internettet indenfor ganske få minutter. Sæt simkortet i routeren, tabletten, eller hvad du nu vil bruge og så er det bare afsted. Mobilt bredbånd egner sig også perfekt til farten, sommerhuset eller campingvognen – ja faktisk ethvert sted hvor du ikke har en fast internetforbindelse. Skal du f.eks. i sommerhus, er det bare at tage din trådløse router med, sætte stikket i stikkontakten og så er du på internettet i sommerhuset.

Dog skal du være opmærksom på at mange abonnementer på mobilt bredbånd kommer med en grænse på hvor meget data du må bruge om måneden. Hastigheden på mobilt bredbånd kan variere meget fra område til område og vi vil derfor anbefale at du tjekker dækningskortet hos de forskellige udbydere inden du tager din beslutning.

Bredbånd med streaming

Nu hvor du allerede er i gang med at vælge en ny internetudbyder, hvorfor så ikke i samme omgang spare nogle penge på dine streamingtjenester? Der er penge at spare, hvis du vælger et bredbåndsabonnement, som også indeholder streaming. Abonnerer du allerede på diverse streamingtjenester nu, kan du ofte få en samlet bedre pris, ved at lægge streaming og internet sammen.

Nu til dags har de mange hjem flere forskellige streamingabonnementer i husstanden og mange har valgt at erstatte kabel-tv helt med de mange valgmuligheder af ”content on demand”, som streaming byder på. Sammen med dit nye internet kan du vælge at tilkøbe abonnement til nogle af de mest populære streamingtjenester. Så leder du efter bredbånd med f.eks. Netflix eller HBO, så kan du

Flere bredbåndsselskaber tilbyder forskellige former af streaming inkluderet i dit bredbåndsabonnement, men for nemheds skyld har vi herunder samlet priserne på de mest populære streamingtjenester, så du kan se hvor meget du kan spare ved at sammenlægge dine streamingabonnementer med dit internet.