Spar penge i julen med et billigt abonnement

Spar penge i julen med et billigere mobilabonnementSå er det snart jul, og det er tid til at få købt julegaver. Flere og flere danskere køber dyrere og dyrere gaver til hinanden, og det har været med til at skubbe prisen for den julegave vi er villig til at betale, betragteligt.

Ikke længere er mobiltelefoner kun noget man giver hinanden, hvis man bor i USA, hvor alt elektronik er billigt – i dag er det noget helt andet, også for os europæere. Stigende indkomst, øget job sikkerhed, og så bare viljen til at ville det godt for hinanden. Men, som bekendt er en smartphone jo kun så smart, som abonnementet tillader, så hvad skal man egentlig gøre, når man begiver sig ud i junglen? Denne artikel vil give dig nogle svar.

Find dit behov

Det første skridt, er at finde behovet. Er telefonen til ældre medborger, er det måske klogere, at købe en telefon med meget taletid, og knap så meget data. Man ved jo, at mormor godt kan lide at snakke. Omvendt, er telefonen til en ung mand, så er det en god idé, den første månedstid, at købe et abonnement, hvor der er balance.

Det vil sige, man får cirka det samme – måske, 3 timers tale og 3 gigabyte data – så kan man danne sig et overblik over, hvad abonnementet skal ligge på, når vedkommende har brugt den i et stykke tid. Til at starte med, er man jo på herrens mark!

Sammenlign priser

Her på siden kan du sammenligne mobilabonnementer, som hjælper dig med at finde det billigste abonnement.